středa 23. listopadu 2016

Vláčkodráha Peppa Pig

Dneska tu mám pro vás další vánoční tip. Jak už jsem psala, tak krakenidlo jede momentálně nejvíce na praseti Peppině. Sotva se ráno vzbudí, už si pobrukuje tu úvodní znělku a valí k počítači. Snažím se jí to samozřejmě servírovat v omezeném množství (což znamená chvilka ráno, když sedí na nočníku a pak u jídla, případně v autě). Někdy si ji ale vymrčí i jen tak během dne a já vyměknu a jeden díl jí třeba pustím. Pouštíme si to ale v angličtině, protože ten český dabbing mi (jako u všeho) rve uši. Kdekoli zahlédne cokoli s motivem Peppy, tak si začne pobrukovat a vrhá se po tom. Takže bylo jasné, že nějaký "prasečí dárek" by pod stromečkem neměl chybět. A jelikož Matilda ještě nevlastní žádnou vláčkodráhu, tak jsem našla super hračku, která vyřeší oboje - Peppinu i vláček.

peppa pig, prasátko pepa, vláčkodráha, feedo

Vláčkodráha Big PlayBig Bloxx hodně připomíná Duplo a je sním dokonce kompatibilní. Duplo zatím Matildu moc nebere a jednotlivé částečky akorát rozmetává po místnosti, tak uvidím, jestli ji zaujme tohle. Píšou, že hračka je vhodná od roku a půl, ale samozřejmě by ji sama ještě nesložila, takže ji dostane už takhle připravenou. Pokud s ní bude dělat stejné kusy jako s Duplem, tak ji plánuji zabavit a ještě na nějaký čas schovat. Tak uvidíme, třeba Matilda překvapí a láska k prasečí rodince jí přiměje potlačit svoje destruktivní sklony :)

peppa pig, prasátko pepa, vláčkodráha, feedo

Vláčkodráhu si po složení olepíte malinkými nálepkami, které k ní patří, takže výsledný nádražní domek vypadá fakt roztomile. Postavičky jsou docela autentické, tudíž věřím, že v nich Tilišanda svoje oblíbence hned pozná. Jediné zklamání je, že Daddy Pig nemá svůj pověstný pupek!

peppa pig, prasátko pepa, vláčkodráha, feedo

Pokud máte doma taky malého Peppa Pig fanatika, tak by se vám tahle hračka mohla určitě hodit. Koupíte ji ZDE a můžete ji doma nakombinovat třeba právě s Duplem :)

1 komentář :

  1. Hezký den ! Teprve nedávno jsem narazila na Váš blog, díky za něj :-)
    Naše dcera teď ke druhým narozeninám dostala od této stavebnice domeček Peppa pig a je nadšená. Ačkoliv si ho taky sama nepostavila, vyhraje si s ním hodně a ty postavičky zbožňuje. Ať se líbí ! Tereza

    OdpovědětVymazat