pondělí 12. června 2017

I chlapi si občas zaslouží materiální radosti

Slavíte Den otců? Není sice tak populární jak Den matek, kdy určitě žádná z nás nezapomene donést vlastní mamince nějakou milou drobnost nebo už jako maminka sama něco dostává, ale začíná se o něm mluvit čím dál víc. Kdy že to tedy je? Podle většiny evropských států se slaví třetí červnovou neděli, což tentokrát spadá na neděli 18.6. Přiznám se, že ještě loni jsem tento svátek vůbec neregistrovala a asi by prošel bez povšimnutí i letos, kdyby se mi neozvali z dánského e-shopu Trendhim, který se na dárky pro chlapy přímo specializuje. A tak jsem si řekla, že je to vlastně docela fér, aby i ti naši chlapi měli svůj den, kdy jim my, ženy a dcery, poděkujeme za všechno, co pro nás dělají. Moje největší díky tedy patří mému muži, který je Matildě tím nejúžasnějším, nejtrpělivějším a nejobětavějším tátou, jakého mohla mít. A navíc je to úžasný chlap!

trendhim, pánské produkty, dárky pro muže, den otců
Táta zvládne učit výtvarku, hudebku i matiku! Doufám, že krakenidlo bude jednou stejně takhle všestranné

Pokud tedy přemýšlíte, že byste něčím překvapily svoje muže nebo tatínky, mám tady pro vás pár tipů z tohoto nedávno objeveného e-shopu, který je dárků pro pány plný (ale tím opravdu nemyslím žádné "lehké služby"!:-). A výběr je opravdu veliký - od jednoduchých pánských náramků, které dle mého názoru na chlapské ruce vypadají vyloženě sexy a finančně vás nezruinují, až po luxusní kožené brašny nebo hipsterké kožené batůžky do práce. A pokud si váš muž či tatínek pěstuje dokonalého kníra nebo bradku, můžete ho překvapit třeba luxusními holícími proprietami, kterým já tedy vůbec nerozumím, ač můj tatínek jednoho kníra vlastní. Co jsem si ale všimla na ulicích, tak tenhle "lumbersexuální look" teď docela frčí, ne? No jo, přiznám se, že občas po těch chlapech na tajňačku ještě pořád trochu koukám! :)

trendhim, pánské produkty, dárky pro muže, den otců
Vousáč z Pinterestu, kosmetika z www.trendhim.cz

No ale, proč mě ten dánský Trendhim docela zaujal? Tak za prvé, je to obchod, o kterém jsem ještě nikdy neslyšela (což je pravděpodobně dáno tím, že e-shopy s vyloženě pánskými produkty moc nesleduji, promiň muži). Když jsem si ale projela na webu příběh o jejich vzniku, tak mi byli tihle kluci hned hrozně sympatičtí. Něco jako takový český Zoot, až na to, že šatičky tu rozhodně nenajdete. Zato vosk na knír nebo stylový držák na břitvu ano!

trendhim, pánské produkty, dárky pro muže, den otců

Tihle Dánové jsou mladí, zapálení, vtipní a kreativní. Pro takovou firmu by se mi klidně líbilo jednou pracovat! Jak to vlastně všechno vzniklo? Dva nadšení osmnáctiletí fešáci z Dánska v sobě objevili podnikatelského ducha a taky asi díru v trhu a vrhli se na vytvoření online firmy, která nejen, že bude nabízet vyloženě pánské vychytávky, ale bude také ohromovat skvělým zákaznickým servisem (třeba možnost vrátit zboží do 365 dnů) a především kvalitními produkty. Start-up, který tradičně, jak to tak u start-upů bývá, začal v malém bytě, se tak během pár let rozrostl v prosperující firmu s několika desítkami zaměstnanci a jejich e-shop byl lokalizován do osmi jazyků a rozšířen do dalších jedenácti zemí. Navíc v jejich rodném městě borci otevřeli i klasický kamenný obchod. Takhle se podniká!

trendhim, pánské produkty, dárky pro muže, den otců

No ale, jelikož můj muž knír (naštěstí) nevlastní, holí se asi sto let starým elektrickým strojkem a na náramky či hodinky ho neužije, zapátrala jsme v sekci Tašky a brašny a vybrala mu tohodle krasavce na záda z pevného plátna a hovězí kůže. Do práce totiž běžně nosí koženou tašku přes rameno a ta by se hodila občas obměnit. Minimálně to teď může střídat, protože tenhle batoh podle mě bude vypadat dobře jak k džínovým kraťasům, tak k saku. No a nebudu lhát, nejspíš si ho budu často půjčovat i já, protože se mi fakt hodně líbí a vůbec mi nevadí, že je pánský. S takovýmhle hipsterským koženým batohem máte totiž jednu jistotu, a to, že na ulici ho na nikom jiném neuvidíte a na zádech tak máte originální a perfektně zpracovaný kousek.

trendhim, pánské produkty, dárky pro muže, den otců

Hipsterských plátěných "žebradel" i více elegantních kožených tašek mi na Trendhim padlo do oka mnohem víc. A většinu z nich bych klidně unosila i já, jelikož mě na lesklé kabelečky stejně moc neužije.

trendhim, pánské produkty, dárky pro muže, den otců

Kdyby se byl můj muž ochotný trochu více fintit, hned bych mu pořídila nějaký z těchto pánských náramků. Kožený nebo korálkový, který by nosil třeba vedle hodinek. Tak snad do toho jednou taky doroste :-) Na druhou stranu - kdyby se mi teď začal z ničeho nic takhle zdobit, budu z toho asi podezřívat nějakou milenku!

trendhim, pánské produkty, dárky pro muže, den otců

Co říkáte vosku na knír, barevným kšandám nebo parádní bekovce? Pokud máte doma stylového tátu, proč ne? :)

trendhim, pánské produkty, dárky pro muže, den otců

No a jestli hledáte spíše dárek pro konzervativnějšího elegána, co třeba mrknout na nějakou kravatu, motýlka nebo hedvábný kapesníček do saka? Myslím, že s jakýmkoli výběrem tady žádného tátu nezklamete.

trendhim, pánské produkty, dárky pro muže, den otců

Každopádně nezapomeňte toho 18.6. dát těm svým tátům a tátům svých dětí alespoň velkou pusu! Anebo víte co? Dávejte jim je každý den! :-*

Žádné komentáře :

Okomentovat