čtvrtek 25. srpna 2016

Krakenidlův plážový lookbook :)

Ještě nás čeká jedna dovolená. A tentokrát opravdu pořádná a hlavně u moře! Těším se na to děsně. Až si říkám, že bych se raději těšit tolik neměla, aby se něco na poslední chvíli neposr... Bereme si s sebou totiž na výpomoc babi a tudíž možná opravdu hrozí i nějaký relax! Protože nevím, jaké bude počasí, jak moc bude sluníčko péct a ještě jsem na takovéhle dovči s žádným miminem nebyla, tak jsem náhodně na svém oblíbeném internetovém sekáči Brumla.cz pořídila Matildě za pár kaček několik plážových kousků. Sice je nakonec možná ani nevyužijeme a bude lítat nahatá, ale jistota je jistota a navíc se některým fakt nedalo odolat.

k moři s miminkem
Overálek z plavkového materiálu, který stál asi 70Kč. Na zádech má dlouhý zip, takže se jednoduše obléká. Akorát zůstává otázka...co s plínkou?

k moři s miminkem
Čepička z plavkového materiálu, která je Matildě tak tak, jelikož tohle dítě má opravdu velkou hlavu. Navíc klobouky a čepičky neustále sundává, a na těch se šňůrkou je schopná se oběsit. Takže prostě taková roztomilá zbytečnost za 40Kč.

k moři s miminkem
Tohle tričko z plavkového materiálu je prostě boží s strašně jí sekne. Já chci taky takové! Stálo nás asi 60Kč. Plavečky byly tuším za 40Kč a jsou jí trošku velké, takže budou i napřesrok.

k moři s miminkem
Plavečky za pade, kterým jsem neodolala, přestože moc praktické nebudou. Byly lehce vybledlé, když přišly, ale i tak ještě nějakou parádu nadělají.

k moři s miminkem
Ručník Lodger, který jsme dostali na testování z prodeti.cz. Je pevný (ale zase ne úplně měkký) a zdá se, že bude super odolný a savý, tudíž ideální na vláčení po rozpálené pláži. A hlavne má kapucku a díry na ruce, takže je to vlastně takové pončo. Jmenuje se Bubbler Reluxury Shell a koupíte ho zde

Kvalita fotek je mizerná, za což se omlouvám, ale počasí nám ten den nepřálo fotit na zahradě. A Tilišákův zahloubaný výraz je dán tím, že jsem ji musela zhypnotizovat Pingem, na kterého přitom koukala, jinak by z fotek byly jen rozmazané šmouhy. Základem dobrého blogu jsou kvalitní fotky a minimum gramatických chyb, že... No, tak to je to, co tu bude ještě asi dlouho chybět, ale snažím se, fakt se snažím! :)

1 komentář :

  1. A já si říkala, jak si pořídila tolik dobrých fotek :-)) Supr věci, malá je boží, užijte si dovču !

    OdpovědětVymazat