středa 16. května 2018

Jarní gaťata od Leroky

Jestli nějaká "značka" začíná v Maťulčině šatníku převládat, bude to Leroka. Funkční softshellové oblečení už bereme jenom od šikovné paní Lenky, která pod touto značkou šije, ale máme už od ní doma i pár hezkých kousků na parádu z příjemné teplákoviny. Zatím jsem ještě nenašla jinou českou značku, která by měla tak cenově dostupné a tak dobře ušité věcičky, takže tady zůstáváme věrni.

Leroka, home made, czech made, česká tvorba, české softshellky

Protože se Matilda zase trošku vytáhla a nosí už většinu oblečení velikosti 104, museli jsme pořídit pár praktických kousků na jaro. Přestože jí tak děsně sluší všechny tóny růžové, tak ta spořivá matka ve mně propleskla tu parádivou a pořídila jsem věci spíše v klučičích barvách, aby je mohl podědit Miky. Tyhle funkční věci totiž rozhodně nejsou za pár kaček, ale když je potom prodáváte, musíte jít s jejich cenou hodně dolů, pokud nechcete, aby se vám doma válely nevyužité. A to já nemám ráda. Takže co máme doma lišáčka, tak tyto dražší položky (a taky často boty) kupuji Matildě v klučičích nebo neutrálních barvách. Nic teda proti klukům v růžové, ale... :)

Tohle jaro nám doma od Leroky přistály rovnou dvoje příjemné tepláčky, jedny tenčí, harémkové a jedny teplejší. Oboje Matildě moc ráda oblékám a myslím, že v kombinaci s růžovým trikem nebo holčičí mikčou ani tak moc klučičí nevypadají.

Leroka, home made, czech made, česká tvorba, české softshellky

Museli jsem pořídit i nové softshellové kalhoty. Bunda (také od Leroky) z loňska jí naštěstí ještě sedí. Jedny softshellky má zateplené s fleecem na rubové straně a druhé s rubovou stranou z bambusového úpletu, který je příjemný i na holé nožky.

Leroku opravdu ráda doporučuji, jak jste si možná už na blogu všimli :) Další recenze na výrobky od této značky najdete ZDE a ZDE a ZDE.

Leroka, home made, czech made, česká tvorba, české softshellky

Jaru a skákání v kalužích zdar!

Žádné komentáře :

Okomentovat