pondělí 11. dubna 2016

Občas je třeba se potěšit... náramek od M&J BEADS a SOUTĚŽ!

Muž tvrdí, že jsem straka. Jak je něco třpytivého nebo barevného a dá se tím zdobit, tak to hned chci. Že se mi pak doma po šuplících válí hromady takovýchto pokladů, to je věc druhá. Nicméně můj poslední kousek se jen tak válet nebude, je totiž úžasný s příchodem krátkých rukávů a šatů bude dokonale využit. O čem, že to mluvím? O mé nové radůstce, náramku české značky M&J BEADS!

M&J Beads, mala náramek, korálky

Úplně náhodou jsem jednoho dne při nesmyslném brouzdání na Instagramu narazila na značku M&J BEADS a jejich krásné fotky náramků z přírodních polodrahokamů. Mám na mysli takové ty kulaté náramky ve stylu mala, které co vím, tak teď docela frčí. A jelikož mám takové originální jemné kousky moc ráda, hned jsem si M&J BEADS našla na Facebooku a zkoukla celou jejich kolekci. A můžu říct, že jsem nevěděla, který si vybrat. Nejenže si totiž můžete zvolit už z hotových barevných kombinací, ale můžete si navrhnout i nějakou originální podle sebe. Ať už podle své oblíbené barvy anebo typu kamene a jeho působení. Mně se nakonec nejvíce zalíbil náramek s černými, cihlově červenými a bílými korálky. Černý je onyx, který má působit proti depresím a dodávat sebevědomí, červený je jaspis, který zase dodává energii a zlepšuje sebeorganizaci a bílá je perleť, která má chránit před pohromami a zbavovat závislostí. V podstatě počítám s tím, že se ze mě díky nošení tohoto náramku stane dokonalý člověk. :)

M&J Beads, mala náramek, korálky

Pod značkou M&J BEADS se nečekaně ukrývají dva sympatičtí kluci Martin a Jakub. Náramky pod touto značkou vytvářejí už něco přes rok a motivovalo je k tomu právě to, že podobné kousky jsou u nás často zbytečně předražené (zvláště teď, kdy frčí tyto šperky v jóga stylu) a jejich cena od nákupu leckdy odradí. I já jsem si už kdysi chtěla podobný náramek objednat a cena přes tísícovku mě tehdy dost šokovala, když si vezmu, že podobné věci nakoupíte třeba v Asii za pár kaček. Tak si kluci řekli, že to přece musí jít i levněji, našli si dodavatele korálků a objednali malou várku na první náramky. Ty byly určené pro ně samotné a taky pro kamarády a rodinu. Náramky lidi zaujaly natolik, že se začali ptát, jestli si je od kluků mohou koupit. A tak vznikla značka M&J BEADS a kluci od výroby prvních náramků víc než ztrojnásobili množství typů kamenů a barevných variant vázání. Náramek od nich navíc dostanete v luxusní dárkové krabičce s kartičkou, kde je popsán význam a účinek použitých kamenů. Podle mě naprosto dokonalý a originální dárek jak pro ženskou tak pro chlapa za krásnou cenu 350Kč.

M&J Beads, mala náramek, korálky

A jelikož Matilda tento víkend slaví své první narozeniny, tak jsme si pro vás připravily malé překvapení! Pokud se vám tyto náramky líbí, můžete si teď s námi o jeden krásný a originální kousek zasoutěžit! Podmínky soutěže jsou úplně jednoduché:

Soutěžit můžete do pondělí 18.4, kdy všechny vaše emaily sepíšu na jednotlivé papírky a nechám Matildu vylosovat výherce. Pokud mi tedy ten lístek nesní dřív, než jí ho vezmu z ruky.

Náramek, které jedné z vás poputuje, je vyroben z červeného tygřího oka, které nositelce přinese povzbuzení a motivaci. Dále je tam rodonit, který zvýší sebedůvěru a rovnováhu a třetím kamenem je mechový achát, který osvěží duši a symbolizuje nový počátek. Doufám, že udělá radost :)

M&J Beads, mala náramek, korálky

21 komentářů :

  1. :) radost mi dela kazdy den ta moje dracice....pantalalena@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Super soutez:-) tak me v posledni dobe udelalo radost, ze nase 14m dite vydrzelo v pohode beze me 8h. A pak mi udelalo radost, ze jedna spolecnost ocenila moji konstruktivni kritiku.

    OdpovědětVymazat
  3. ty náramky jsou naprosto úžasný! Jestli nebude mít Tilišanda šťastnou ruku a nevybere zrovna mě, tak je mi jasné, že si stejně nějaký pořídím :) ...a abych splnila soutěžní úkol č.3, tak mně udělalo radost, že jsem mohla uklidit kozačky do skříně a konečně jít ven v teniskách - jaro je tu :) iva.hor@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, super inspirace.Mne udelalo radost zjisteni, ze Johancino neustale mrceni neni rozmazlenost, ale rostou ji zaroven 3 stolicky a vlastne to zvlada skvele ☺

    OdpovědětVymazat
  6. Jé,Luci to je pěkný...:-) Mně udělaly radost květiny na dvorku (co mi dalo práce je zachránit před zadupáním do země našima fenkama)...no a samozřejmě děti-každý den něčím malým potěší,třeba když bez připomínání umyjí nádobí ;-) chrudosek@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. ...radost mám, když se sejdu jednou za čas se svými kamarádkami, páč ten denní stereotyp s mým milovaným chlapečkem je někdy na budku...ale samozřejmě, že jinak z něj mám radost každý den :) jo, a ještě když mě nechá chlapeček vyspat aspoň ty 3 hodiny v kuse v noci, z toho čerpám aspoň další dva dny...:)) vyhana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné náramky, hned se na jejich stránky kouknu. Vzhledem k tomu, že nevyhrávám v žádných soutěžích, věřím,že ani Tilišák nás nevylosuje! :-) nicméně mám radost pořád! :-) a největší radost mi dělá Terezka, hlavně když mi řekne: Maminko, ty jsi moje láska!

    OdpovědětVymazat
  10. Mne sa zdá aj 350 Kč veľa, taký náramok si ľahko vyrobíte aj sami. Stačí nakúpiť materiál - budete potrebovať voskovanú šnúrku (viz napr. http://www.stoklasa.cz/snura-bavlnena-2-mm-voskovana-x118370) a korálky s dostatočne veľkým otvorom, aby ním šnúrka prešla. A potom sa už len treba naučiť jeden typ uzlíku (na youtube je milión návodov, skúste si vyhľadať napr. "How To Make A Shamballa Bracelet"). Samotná výroba trvá asi 15-20 minút. A ako darček určite poteší viac, ak ho vlastnoručne vyrobíte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to úplně nesouhlasím :) Určitě je to tedy super tip pro šikovné holky, které mají čas a chuť se do toho pouštět. Než bych já ale projela všechny e-shopy nebo kamenné obchody s korálkama, koupila těch pár kousků na jeden náramek (což tuším, že by asi ani nešlo), trávila čas na youtube učením se uzlíku (vzhledem k tomu, že jsem extrémně manuálně nezručná, by to byl asi největší zádrhel:)), tak radši investuji 350 kaček do lidí, kteří to umí, dělají s láskou a podpořím jejich malý byznys a svůj volný čas budu trávit tím, co baví zase mě :)

      Vymazat
    2. Korálky sa samozrejme dajú kupovať aj kusovo. Kto by to chcel skúsiť, tak všetky komponenty môže zohnať napr. v Brne tu http://www.korallo.cz/ alebo objednať v jednom zo stoviek korálkových e-shopov, napr. http://www.koralky-komponenty.cz/cz-kategorie_445729-0-mineraly-polodrahokamy.html Netreba sa učiť "uzlíky" ale len jeden jediný uzlík, a aj ten sa v prípade tohto náramku použije len na vytvorenie "zapínania" (tej časti, čo sa sťahuje). Rozhodne odporúčam to aspoň skúsiť, vždy je fajn sa naučiť niečo nové, možno objavíte nový koníček. A práve preto, že investujete do toho svoj čas, si myslím, že bude taký darček oveľa hodnotnejší.

      Vymazat
  11. Ahoj.

    Myslím, že je to dost slušná cena! Náramky z přírodních kamenů stojí běžně 600 až 1200 Kč (aspoň u nás v Praze). Když si vezmeš, že v ceně máš korálky, šňůrku, krabičku, výpln, kartičku, a ještě práci... Korálky si samozřejmě můžeš koupit samotné, ale pokud si koupíš ty přírodní a né umělé, tak tě vyjdou na 10-20 Kč. Takže s tvým názorem nesouhlasím :)
    Já děkuji za inspiraci, a jdu je omrknout :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné náramky, děkuji za soutěž a přidávám svoji poslední radost - každý den jich je několik a tak sem napíšu tu poslední - dnes obě děti ve 20.00 chrupkají ve svých postelích - bez pláče a nutnosti jakkoliv uspávat. A příjemný večer může začít:)

    OdpovědětVymazat
  13. Největší radost mi poslední dobou dělá jaro, zpět ptáků, voňavé zahrady a pocit, že je všechno vlastně fajn. :) kakaovka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tenhle náramek by se mi moc líbil :) Já si dnes udělala materiální radost - koupila si super roztomilé "dívčí" ponožky v Lidlu :D a těch nemateriálních je každý den až až :)
    Nei-T@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Náramky jsou skvělé:-) Díky Luci za tip... moje trocha "do mlýna" - radost mi udělaly dva první zuby, které se Soso vyklubaly a přinesly klidnější noci, jaro které je "ve vzduchu" a příjemná návštěva....:-)) Petra P.zalesakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. V poslední době mi udělala radost návštěva nově otevřené kočičí kavárny v Brně. Pěkné prostředí pro kočičky a skvělé dortíky, jen škoda, že všechny kočičky zrovna pospávaly :D.
    chwastkova.s@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili! Šťastnou ruku měla Matilda tentokrát pro: Petra P.zalesakova@seznam.cz :)Ale máte se na co těšit, soutěží bude víc :)

    OdpovědětVymazat